някой в пловдив може ли да ми оправи фаровете. дясния неможе да се регулира. лявия немога да му сложа крушката за късите щото пада пластинката която я задържа. абе въобще много са зле фаровете. не са оргинални. не пише на тях алфа ромео. със сигурност трябва да се свалят от колата а пък нещо незнам как се свалят. освен това бронята е за лепене ако няко може да ми помогне за тия неща ще съм много благодарен. естествено си плащам за труда
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фаровете на 156
Collapse
X
-
батко фара лесно се сваля отвиваш болтовете и го вадиш после малко трудно се напасва може да се счупила пластмасата дето държи пластинката аз си правих светлите но чак такива трудности нямах требва аз операцията я правих ама да смена крушка на късите че не можах да я смена немя мястоиначе електричарите много пара зимат ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеи все пак плащам си някой да го напрай дет му се занимавадругото не го разбирам много много
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениенякой в пловдив може ли да ми оправи фаровете. дясния неможе да се регулира. лявия немога да му сложа крушката за късите щото пада пластинката която я задържа. абе въобще много са зле фаровете. не са оргинални. не пише на тях алфа ромео. със сигурност трябва да се свалят от колата а пък нещо незнам как се свалят. освен това бронята е за лепене ако няко може да ми помогне за тия неща ще съм много благодарен. естествено си плащам за труда
Comment
Comment